XRAY T4 2020 bygges.

Den helt nye XRAY T4 2020 ligger på bordet klar til at blive bygget.

Gennem hele efteråret har mange XRAY-fans ventet og ventet. Hvornår kommer den? Hvad er der nyt på bilen? Der har været mange rygter i omløb. Midmotor placering har været nævnt mange gange. XRAY selv har været tavs. Dog har de lagt en masse videoer ud omkring bilen og deres fabrik, hvor de viser hvordan bilen bliver produceret. I skrivende stund har de ikke fået lagt en præsentation nu af bilen. Men bilen er sendt ud, og mange er i gang med at bygge, eller tester bilen på bane.

Bilen kommer i to udgaver, en med kulfiber bund og en med aluminium bund. 

I kassen på mit bord er det en alu. bund version.

Bilen kommer fra RYESKOVRACING. De har haft travlt den sidste uges tid, idet XRAY også har sendt nye versioner ud af deres 1/10 buggy biler.

I kassen ligger der 8-10 poser med stumperne. Pænt mærket efter hvilke arbejdsgange, de skal bruges i. Men hvad er det? XRAY er gået væk fra orange – motormount og bulkheads, Nu er det sorte. Det ser godt ud. Geardiff., og spool skal bygges først. Delene er velkendt og samles let.

Byggevejledningen foreskriver 5000 i diff. ( det følger med), men jeg hælder 7000 olie i, idet jeg ved, at tæpperne jeg skal køre på har et godt greb.

I bygge vejledningen er det beskrevet hvilken olie, der passer til forskelligt underlag.

Følg med i bygningen her på siden. Vi tager en lille “bid” ad gangen.

Related posts