Stock DRCMU 3.

Der er stor jævnbyrdighed i klassen. De 4 første lå indenfor 7/10 i trænings runderne på den tekniske bane i Aalborg. Det er en bane, der ligger permanent og grebet var fint. Et stort bredt sort spor er der i tæpperne.

Jacob Lund, der er mest kendt fra Large Scale klassen kørte med, og gjorde det perfekt. Hele søndagen var han med helt fremme. 

Klassen er en blanding af hyggekørere, der tager bilen frem, når der løb, unge mennesker, der lige skal finde rytmen og farten, og så dem, der er mere seriøse.

Farten er lav, så der skal ikke laves fejl. Så er man for langt væk fra fronten, og har ingen mulighed for at køre sig op, Toppen er så gode, at de ikke laver fejl. Kun sammenstød kunne ændre på stillingen.

I de indledende var det Peter Birch og Henrik Rasmussen, der satte farten. Peter var godt forberedt og kunne tage pole foran Henrik og med Lund på 3.pladsen.

Emil Tranberg var til start med en forhjultrukken bil. En rigtig hygge bil, kaldte han den. Han manglede fart, men kunne alligevel sætte den i A-finalen.

A-finalerne var lidt ujævne, til tider rigtig pæn kørsels og så efterfulgt af tumult.

Peter forsatte den høje tempo og kunne vinde 2 finaler. Jacob Lund kom ind på 2.pladsen.

Simon Strandlyst blev bedste junior kører.

Related posts