Status qou hos Kongen.

Det blev næsten til en gentagelse af 1. afdeling, da 2. afdeling blev kørt lørdag d. 2/11 hos RCkongen i Søndersø til deres vinter serie for 1/10 offroad biler.

I 4WD var Marcus Kærup en klasse bedre end de andre. Bilen var bygget lidt om i forhold til 1.afdeling, men det havde ikke gjort bilen langsommere, lige modsat.

Marcus havde pole hver gang. Han vandt 2 finaler, og dermed dagens løb. Pelle Martin kom ind på 3.pladsen. Lokale Mathias Douglas kom ind på 2.pladsen. Der blev kørt efter den nye raceformat. Tælleren drillede igen, og Kim Bendiksen kom på overarbejde med at finde fejlene. ellers havde Søren Jeppesen er rimelig let dag på kontoret, han skulle ikke hæve stemmen ret mange gange.

I 2 WD var det igen far(Jonas) og søn(Marcus) oprør. Igen vandt sønnen. Kim Boeslund blandede sig lidt i kampen sammen med Mathias Douglas. Jonas og Marcus Kærup var 1 omgang foran de andre for det meste. Bedst af resten blev Mathias, da dagens resultaterne blev opgjort.

I Sportsmand klassen skulle der næsten målfoto til, for at finde vinderen. En sikker 3. plads gik til Magnus Willumsen, men sejren var der usikkerhed omkring. Løbsledelsen skulle ud og kikke på hurtigeste finalesejr. Den gik noget ufortjent til Jens Otto Frederiksen. Han havde en rigtig off 3.runde og kunne ikke køre sig i A-finalen sidst på dagen. Men han havde kørt en hurtig finale , og derfor vandt han dagen. Michael Jørgensen kom ind på 2.pladsen. Han var uheldig, da netop Frederiksen skulle sætte Jørgensen bil på efter afkørsels, han satte den nemlig på i den forkert retning.

Der blev ikke kørt i Racing truck.

Related posts