Så er det slut.

RCPRORACING stopper pr. 1/8.

Siden bliver ikke opdateret efter d. 1/8 2020.  Siden bliver dog ikke lukket, så du kan nå at printe gamle artikler ud – søge på emner med mere, downloade billeder, check om der er vandmærke på, det har noget med rettigheder at gøre. Billeder uden vandmærke kan du bruge frit. Vores YouTube kanal bliver ikke ned lagt.

Facebook siden, der hører sammen med RCPRORACING bliver heller ikke opdateret.

Men der vil stadig være en RC car hjemmeside med nyheder fra ind-og udland. Reportager og måske outboxing video/artikler. Der har ikke været mange på siden gennem de sidste par år. Nyheds niveau vil stadig være det samme, 2-3 indlæg på siden hver dag.

Du skal huske en ny adresse: www.scalecars.dk. Ja, navnet betyder at emne området for siden bliver bedre og vil nå ud til folk med andre hobbies end lige RC biler. På den nye side, vil jeg i løbet af efteråret ligge flere udvalgte artikler op. 

Der vil komme indlæg omkring slotcar racing, crawler RC biler, modelbiler, trucks – kort skrevet biler i alle størrelser op til 1:1. Håber I tager imod udfordringen og skifter bookmærke til www.scalecars.dk

 

Related posts