RCKONGEN´s TC og offroad løb.

Der var premiere på et nyt løbsformat gennemtænkt af Christer Rasmussen. Det blev prøvet af i Formel1 klassen. RCKONGEN havde nemlig lagt tæpper ud til en onroad banen. Desværre kun en pop-up bane, det vil sige, at den sikkert er taget ned nu her i skrivende stund. Synd for de mange TC og F1 kørere i Sønderjylland og Fyn, så ikke rigtig har nogle steder at køre. Ja, jeg ved godt der en fast bane i Tinglev.

Det nye løbs format går ud på, at man finder en gennemsnittid for en omgang. Lad os sige 10 sekunder. Kører du under denne tid, så bliver du ikke talt. 7 kørere stillede til start. Formatet gav tætte placering dueller, og kørere lå tæt.

Det gav også et lidt uventet resultat. Lars L. Christensen var bedst til at holde sig indenfor tids perioden og kunne vinde foran Paw Mikkelsen og Tobias Baungaard. Mange af kørere skuede ned for deres sender, således var nogle nede på 75 % på gasknappen.

I touringcar var der SCHUMACHER fest. Mike Hansen, Chris Nielsen og Philip Pedersen havde skiltet gearing på deres biler og kørte nu med 5,5 i Total gearing, det gav en fin fart i bilen på banen. De satte sig på de 3 første pladser. De var meget tilfredse med banen og løbet, og de kommer gerne igen, hvis banen skulle dukke op igen.

I sportsmands offroadklassen var der 12 kørere til start. I front var Emil Brændgaard og Magnus Willumsen i en klasse for sig selv og kæmpede på sejren. Bag dem kom Michael Jørgensen, og så var der lagt ned til de andre. Emil var hurtigst og vandt klassen i overlegen stil.

Der var kun 7 deltagere i 4WD. Lokale Mathias Douglas var godt kørende og kunne vinde alle 6 runder. Palle Martin var bedst af resten. Oliver Nielsen kom ind på 3.pladsen. Der blev kørt over evne flere gange og på sætterne havde nogle travle heats. Der har været set pænere kørsels.

I 2WD var deltagerantallet også begrænset 8 i alt. Frederik Hovgaard lavede ingen fejl og vandt overlegen. Michael Hovgaard og Mathias Douglas havde lige mange rundepoint. Men Douglas havde en bedre sluttid, så han fik 2.pladsen. Familie Kærup, der plejer at være med helt i front var kørt til et stort internationalt løb i udlandet, og kunne derfor ikke stille til start.

Related posts