Popup touringcar bane hos Rckongen.

Vores Popup onroad bane er nu lavet færdig og klar til kørsel fra Tirsdag den 21 Januar. Banen er på 20 x 12meter og lagt ud med tallerkner for at markere banen.

Banen vil være åben indtil løbet den 2 Februar, hvorefter den pakkes ned igen.

Der bliver kørt i 2 klasser, som er Touringcar stock med totaludveksling på 5,5 og Formel 1 med tillægsregler, som i kan læse nedenfor.

Formel 1 klassen vil blive afviklet med en form for balance of performance som man ser i GT klassen til Le Mans, den nemmeste måde vi kan gøre det på i vores sport, er ved at sætte en begrænsning på omgangstiden.

Under træning op til løbet, vil vi derfor kigge på hvad en middelgod køre sætter af omgangs tider, og sætte en begrænsning lidt under det, de bedste køre skal derfor reducere hastigheden på deres bil for at computeren tæller hver af deres omgange. Hvordan de vil reducere hastigheden, må de selv om (mindre gearing, undlade at smøre dæk, langsommere motor, vente før tællersnoren på hver omgang til feltet indhenter dem), eller den nemmeste løsning, skrue ned for End Point på senderen for Throttle, dette kan hurtig ændres tilbage når man vil træne og køre med fri hastighed.

Tilmeld Dig her

https://www.myrcm.ch/myrcm/main…

Related posts