Finale pladserne er delt ud ved DHI CUP 2020.

Efter 5 runder af kvalifikations runder, hvoraf de 3 bedste var tællende er pladserne til finalerne nu fundet. Gennem hele lørdagen blev der kørt meget flot ræs. I flere klasser var de allerbedste kun adskilt med ganske få 1/10 sekunder.

I F1 var det Kim Nielsen og Jesper Rasmussen, der kæmpede om pole. Men Kim “kom ikke til fadet”. Jesper kunne vinde alle 5 runder.

I FWD var det en dansk – tysk kamp. Steven M. Olsen mod tyske Henrik Heitsch med Steven kom ikke rigtig helt tæt på. Henrik vandt alle 5 runder.

I modified var Patrick Hornum godt kørende og han kunne vinde de 3 første runder og var dermed klar til starte fra startplads 1 i søndagens A-finaler.. Polske Jakub Rozycki kom ind på 2.pladsen. Mike Hansen tog sig af 4.pladsen. Florian Joos fra Belgien vandt en  runde og kunne tage 3.pladsen.

I SuperStock kunne Patrick Folman vinde 4 runder, hvor der blev kørt tæt, og afstanden i hver runde mellem de bedste var ganske lille.

Faktisk klarede danskerne sig godt. 4 danskere på de 4 første pladsen. Folman i front. Martin Lissau på 2.pladsen. Begge har vundet DHI CUP før. På 3.pladsen Steven M. Olesen og offroad “kongen” Jesper Rasmussen på 4.pladsen. Der er lagt op til nogle spændende finaler i morgen søndag.

Related posts