Fin dag på banen.

Små 30 kørere stillede til start i ORCM´s åbne klubmesterskab. Der blev kørt i klasser 1/10 2WD buggy, 1/8 GTe og large scale fri. Der var masser af hygge, gode historier og masser af stemming i pitten både lørdag og søndag.

Størst klasse var 2WD med 17 kørere. Der blev kørt med 10 kørere i A-finalen. Det voldte ingen problemer. Der var heller ingen problemer for Jesper Rasmussen, der stillede til start med en låne 2WD med 13,5 turns motor. Det var ingen hæmsko for ham, han vandt i overlegen stil. Hans far Ulrich Rasmussen var et par 1/10 hurtigere på en gang, men efter 5 min. var Jesper hurtigst. Han tog pole og vandt alle 3 finaler. Ulrich tog 2 pladsen med Jesper´s bil, og Mads Koue havde skiftet Trucken ud med en 2WD. Han var fint kørende og tog 3.pladsen. Michael Jørgensen vandt B-finalen.

Du kan se alle resultaterne her.

GTe klassen var ikke så godt tilmeldt, som man kunne håbe. 5 kørere stillede til start. Helt spændende blev løbet ikke, Casper Morgen var mega godt kørende og så kunne lokale Søren Jeppesen ikke stille noget op. Chris Nielsen måtte udgå med defekt bil. Bilen kunne ikke renoveres. Det var gearkasse problemer. David Hansen kom ind på 2.pladsen efter at Søren ikke kørte med i første finale. Jens Otto Frederiksen kom ind på 4.pladsen, med en bil han fik i hænderne en time før løbet.

Large Scale havde 5 deltagere. En fin blanding af GT og alu. biler. Paw Mikkelsen har fået godt styr på sin touringcar, og han lod ikke de andre komme til fadet. Han var eneste mand under 19 sekunder for en omgang. Bedst af var Michael Andersen, der er kommet tilbage på banen efter nogle års pause.

Thomas Knudsen kom ind på 3.pladsen.

Det var sidste klub løb i denne sommer. Klubbens kræfter går nu ud på at planlægge og afvikle +40 VM for 2WD og 4WD buggy biler i Aug. d. 3-4.

Related posts