FG er stadig på banen.

Der har været stille omkring FG firmaet i nogle år. For en del år siden skiftede firmaet ejer, og så blev der stille i en stund. Men FG laver stadig biler i 1/5 og 1/6 både til offroad og onroad. På et tidspunkt var det den eneste Aluminium tourincar man skulle have, hvis man ville være med i toppen af klassen.

Deres mest kendte model her i Danmark er sportline bilen(onroad). Der kører en del af dem rundt i Danmark. På nettet kan man finde brugte modeller til under 3.000 kr. 

En nu model koster ca. 8000 kr. og de kan købes som RTR. Så er prisen noget højere. Der er opbygget efter deres 4WD model.

P.S.læg mærke til at på flere modeller er motor størrelsen på 26 cc.

Der er kommet flere nye karrosserier i kataloget eks. denne Audi.

De laver stadig en High End touring car og den er kommet i en 2020 udgave.

Den “gode gamle” sportline, som mange sikkert kender og har kørt med bliver stadig produceret. FG kalder den FG Challange.

Prisen for sådan en bil er på ca. 700 euro. dertil kommer så servo, batteri, sender m.m.

Endelig laver de stadig Racing Truck modellen, som var meget populær for mange år siden her i Danmark. Den var mega morsom at køre med, og kan stadig få smilet frem på redaktøren.

Du kan download deres katagol fra deres hjemmeside. Spændende læsning hvor du blandt andet også kan se deres store el model bil linieop.

Related posts