Endnu flere sejre til de tre.

Vi er allerede nået til 4. afdeling af offroad DRCMU mesterskabet, og det ser ud til at de tre klasser er afgjort. Aldrig før i DRCMU´s historie har 3 kørere vundet deres klasse 4 løb i træk. 

Det er Jesper Rasmussen i 2WD, Mads Koue i Truck og Marcus Kærup i 4WD. Alle 3 er stort sikre på et mesterskab. Det er dem velfortjent, de har været ganske overlegen i de 4 første løb.

I Tinglev var alt således ved det gamle.

I 2WD var der 16 deltagere, et rimeligt stærkt felt med flere touringcar kørere tilstart. Patrick Hornum, Nicolai Sørensen og Michael Hovgaard, plus de lokale helte Mike Hansen og Rasmus Callesen.

Men Jesper lod dem ikke komme til fadet. Mike Hansen var godt kørende på hjemmebanen og kom ind på 3.pladsen, samme point som Marcus Kærup, men han havde bedre placeringer i de indledende. Frederik Hovgaard kom ind på 4.pladsen.

Vejret var rigtig godt hele søndagen med sol og masser af varme. Sådan var det ikke om lørdagen, hvor der var meget få, der trænede i regnvejret. Men så kunne tiden bruges til at kikke på Le Mans i TVét.

Søndag morgen var det tæt på tårnet.

A-finalerne blev spændende, fordi der blev kæmpet bravt bag Jesper Rasmussen. Han var kørt, men Mike Hansen, Jonas Kærup, Frederik Hovgaard og Marcus Kærup havde tætte kampe om placeringerne. Der blev vist megen flot kørsels.

Jesper vandt 1.finale med 6 sekunder ned til Marcus, og til Jonas Kærup der var yderlige 3 sekunder efter.

2. finale blev vundet med 12 sekunder af Jesper foran Marcus. Jonas Kærup fik en tidsstaf og sluttede sidst, han havde været oppe på 3.pladsen.

Sidste finale var uden Jesper og det gav plads til Mike Hansen. Han havde en god kamp med Marcus, men i slutfasen lavede han fejl og sluttede på 3.pladsen. Han sluttede med a. point med Mike. Men sejren gjorde, at Hansen fik 2.pladsen.

I Truck tog Mads Koue pole foran Ulrich Rasmussen. Der var 5 deltagere i klassen. Mads tog sig af 1.finale men Kim Boeslund kunne vinde 2.finale. Så 3.finale skulle afgøre sejren. Den vandt Mads med 7 sekunder foran Ulrich. Sejr til Mads foran Kim og med Ulrich på pladsen. 

12 kørere til start. Ikke det stærkeste felt, der er set men ok til nogle spændende heats. Størst samtale emne i pitten kom fra 4 WD klassen. Veteranen Hugo Hansen har skiftet sin ældre Tamiya ud med en Schumacher og det var hans første start med bilen.

Marcus Kærup tog selvfølgelig pole med Kim Nielsen på 2.pladsen. Frederik Hovgaard og Jan kom på de næste pladser.

Der blev kørt med 8 kørere i finalerne, og det gav plads til Freddy Nielsen i A-finalen. Det er ikke hverdags kost for ham.

A-finalerne blev lidt spændende på grund af småfejl fra kørere. I 1.finale var Marcus nede på 2.pladsen i nogle omgange med kørte sig til i front. Han vandt foran Jan Larsen. Frederik Hovgaard havde været oppe og føre, men faldt tilbage.

I 2.finale skiftede placeringerne ikke så meget, derfor kunne Kærup vinde foran Frederik og Kim på 3.pladsen.

Marcus kørte ikke sidste vinde og det gav plads til Frederik, der dermed kunne tage 2.pladsen samlet. Kim Nielsen var sidste på podiet.


Resultater på DRCMU.dk

Related posts