DRCMU 4.afdeling er kørt.

Tæt ved 80 kørere var til start i Birkerød, da DRCMU 4 blev kørt søndag 16/2. Der har været “pause” i serien hen over Jul og Nytår. Der er kommet godt tag i F1, således var 15 kørere til start. Resultat mæssigt var der ikke noget nyt. Jesper Rasmussen var hurtigere end alle de andre. Mest interesant var at Rene Hougaard var til start. Vi skal mange år tilbage for at finde ham i et resultat. Tror det var med 19 turns kulmotor, han sidst har kørt. Han vandt B-finalen.

I stock open var det Willam Bülow, der vandt foran to ældre herre med masser af RC erfaring, Jørn Birkebæk og Dennis Hassing. Bülow vandt også ungdoms klassen.

I stock var det Frederik M. Broløs, der kunne vinde foran Steven M. Olsen. Der var 21 kørere i klassen. Jesper Rasmussen og Stefan Finnich havde begge 7 finale point. Så det var sikkert noget med hurtigste tid, der gjorde at Finnich fik lidt “sølvtøj”. Chris Nielsen, der stopper i DRCMU vandt B-finalen.

I modified fik Frederik Hovgaard en vigtig sejr i hus. Han kunne vinde sikkert foran Patrick Danielsen og Kevin Nielsen. Oliver Nielsen vandt B-finalen. Der var 11 kørere.

Du kan se alle resultater på Myrcm.ch

Tak til Claus Nyskov for billeder. Tillykke til alle vindere. Næste gang er i Tinglev.

Related posts