DM i Hillerød.

DM løbet var flyttet til lørdag(25/7) på grund af en dårlig vejrudsigt. Søndagen(26/7) ville nemlig være meget regnfuld. Det passer ikke så godt til rc ræs. Hillerød banen har været dømt lukket, men der køres stadig væk.

Klasser large scale og GTe er DM klasser, mens nitro klasserne ikke er. 

Large scale klassen havde 11 deltagere, og der blev kørt 3 A-finaler a 15 min. varighed. De to fynske kørere Nicolai Petersen og Tobais Baungaard var de hurtigste. De lå tæt, og efter de 15 min. var der kun en omgang mellem dem. Petersen vandt de to første finaler, og dermed tog han sejren foran Tobias. Sten Madsen kom ind på 3.pladsen. Fint med 3 x 15 min. finaler, det giver masser af køretid for deltageren.

I GTe klassen var der 15 deltagerne. Casper Morgen har sat sig godt på klassen sammen med David Hansen. De var hurtige i Odense til et klub løb, og denne lørdag havde de samme fart. Morgen tog sig alle 3 runde kvalifikationer. Davis var ligeså sikker på 2.pladsen. Casper kunne køre 14.715 på banen, en Nitro 1/8 bil kører 13,8. 

I A-finalerne var der aldrig tvivl om sejren, Casper var ca. en omgang foran i alle 3 finaler. David kom ind på 2.pladsen og Micael B. Sørensen kom ind på 3.pladsen.

Nitro var tyndt besatte. 4 i 1/8 og her var Anders Lind hurtigt efter den 30 min. lange finale.

I 1/10 Nitro var der også 4 kørere, her var Claus Ryeskov hurtigst efter de 30 min.

Der er DM igen i Odense i August måned.

Du finder resultaterne på Myrcm.ch.

Tak til Ryeskovracing for billeder.

Related posts