Igen, igen og igen.

Det kunne ligne reportagen fra sidste offroad løb under DRCMU, men det er det ikke.

Denne gang blev der kørt i Glostrup på Sjælland.

2WD gik stille for sig. Jesper Rasmussen tog TQ efter to første runder. Han havde en dum fejl i sidste rund. Famile Kærup kom lige efter – Marcus bedst af de to.

Første finale var der ingen drama. Kørere kørte i hver Deres tempo. Alle sammen lavede små fejl fog der kom hurtig spredning på feltet og Jesper stak bare af.

Anden finale gik Jesper for bredt på  vej ud på langsiden så Marcus  Kærup lavede en flot overhaling inden om. Marcus rulle to omgange derefter så kom Jesper i føring igen og trak stille fra familien Kærup, der havde en kæmpe familie dyst. De var tæt på hinanden.  Hen over målstregen ramte junior farmand som var på 2.pladsen. 

I sidste finale var ikke store drama. Marcus kørte fra start til slut i føring. Dog var uheldig sammenstød mellem far og søn efter marcus måtte kører ned i gennem en dobbelt hoppet, hvor Jonas landet på toppen af ham og røg på hovedet. Sejr til Jesper foran Marcus og Jonas Kærup. 

4WD var Marcus hurtigt fra start til slut. Frederik Hovgaard var god på enkel omgang men lavede flere fejl, dette gjorde ar lokale Rune Gustavsen kom ind på blev 2er. Godt ræs af ham. Hovgaard startede på 2.pladsen i finalerne.

Det var premiere sejr til Associated B74, der kom til Danmark i sidste uge. 

I Racing truck var Mads Koue den eneste kunne følge med lokal heltene, Henning Warner var nok hurtigst mand men kunne ikke få til fungere  i 5 min. Han måtte kaste håndklædet i ringen efter kvalerne. Ulrich Rasmussen listede 2. pladsen hjem i sidste finale grundet fejl for lokal helte. Søren Hempel og Søren K. Andersen og Mads Kone prøvede setup ændringer som ikke virkede i sidste finale og et par fejl gjorde Ulrich listede samlede 2.pladsen hjem.

Der var 32 kørere til start. Næste løb er i Tinglev d. 16/6. Tilmeldning på drcmu.dk

Tak til Jesper Rasmussen for billeder og ord.

Brian Skovgaard tog sig af B-finalen i 2WD.

Lars Engelhardt vandt B-finalen i Racing Truck.

Related posts