Alt ved det gamle og dog.

Der var nye regler omkring dæk og mærkning af chassis. Kørere kunne få mærket to sæt regndæk og to sæt tørvejrs dæk. Dækkene, der skulle bruges på tør bane var MINI DART. 

Der var også premiere på en “begynderklassen” med nye regler, men ingen stillede op.

I 2WD var det igen Jesper Rasmussen, Jonas og Marcus Kærup, der kæmpede om sejren. Sådan har der været hele vinderen hos RCKONGEN, og hele sidste sæsonen under DRCMU. Jesper har haft overtaget, og det blev der ikke ændret ved i 2019 udgaven af DRCMU mesterskabet 1.afdeling på deres hjemmebane.

Rasmussen tog pole, og vandt to finaler. Marcus kunne vinde 1.finale. De nye dæk regler havde ikke den store virkning på resultatet ned gennem feltet. Dem, der kører stærkt kom også godt fra start i Odense. Der var 18 kørere i klassen, lad os håbe det holder resten af sæsonen.

I 4WD kunne Marcus  Kærup vinde (som han plejer). Han tog pole, og behøvede kun to finaler, så var sejren i hus. I pæn afstand efter ham kom Frederik Hovgaard. Jan Larsen tog 3.pladsen.

Igen ikke nogle overraskelse. Kørerne kom ind i den rækkefølge, som evner og træningsindsat placerer dem. Der var 14 kørere tilstart.

I Racing Truck kom overraskelsen. Mads Kone, debutant i klassen kom godt fra start. Han har fået lidt hjælp af Jesper Rasmussen med bygningen af sin AE Truck. Mads kunne tage pole, og han kunne vinde 2 finaler. Han vandt foran en del “gamle” mænd. Bedst af dem var Kim Boeslund( han skal sikkert træne lidt mere) og Ulrich Rasmussen. Der var 13 kørere tilstart. Dejligt at klassen nu tiltrækker flere.

Mads Kone har kørt modified indendørs, men har fået lyst til offroad. Det kan var en klog beslutning, må man sige, med sejr i første løb.

Resultat.

Næste løb er i Heden. Tilmelding på DRCMU.dk

Tak til Jesper Rasmussen for billeder.

Related posts