Jörn tilbage, som vinder.

Han har været der før. I 2WD har han vundet 2 gange. I 4WD er han kongen af DHI-CUP. 5 gange har han vundet denne klasse. Der må ske et eller andet i tankerne for Jôrn Neumann, når han skal køre i Odense. Så er han tændt.

I eftermiddags timerne i Sparekassen FYN søndag d. 13 Jan. kunne Neumann igen stille sig øverst på podiet i begge buggy klasser. Efter kval. runder var der ellers ikke noget, der tydede på dette, hvis man kikkede på 2 WD.

I 2WD stated han som nr. 5, men flot kørsels og måske de andres fejl banede vejen for ham.

Danske Jesper Rasmussen startede, som nr. 2, men var uheldig flere gange og sluttede på 3.pladsen. I 4WD manglede han fart og kunne ikke køre sig i A-finalen. Det blev til lidt oprejsning, idet han kunne vinde B-finalen.

Verdensmesteren i 1/8 Nitro Davis Ronnefalk havde pole i 2WD, men kunne ikke holde Neumann bag sig. Efter 2 finaler havde Jörn vundet 2 WD. Se resultatet her.

I 4WD havde Neumann pole, så her så det lettere ud for ham. Han vandt let de første to finaler.

Danske Marcus Kærup var seneste dansker i A-finalen. Flot af den 11 årige fynbo. Men han kunne ikke helt holde farten i finalerne og sluttede på 4.pladsen. kedeligt at han ikke lige kunne komme med på “trappen”. Men det kommer nok.

Resultaterne finder du her.

Related posts