2.dag ved DHI-CUP er slut.

Dagen blev sluttet med et rilleræs showløb for alle pole sætter, plus 2 ekstra. Spændende ræs mellem folk, der ellers kører mod hinanden.

Alle finaler pladserne er besat. Desvære ikke med nogle danskere i pole i nogle af klasserne.

I 2 WD kom Jesper Rasmussen ind på 2.pladsen. Pole gik svenske David Ronnefalk. Palle Culmsee og Marcus Kærup kører også med i A-finalen.

I 4WD kom Marcus Kærup ind på 4.paldsen. Godt weekend indtil nu for den 11 årige Fynbo. I Pole Starter Jörn Neumann. B-finalen bliver spændende – Kim Nielsen, Pelle Culmsee og Jesper Rasmussen starter på de 3 første pladser.

I superstock er det tyske Tim Benson, der er i pole, men der er 3 danskere lige efter. Patrick Folman(vinder fra sidste år), Frederik B. Mikkelsen og Kevin Nielsen er lige efter. Så der er lagt op til en spændende finale. Afstanden mellem dem er ikke så stor. Der er ikke plads til småfejl.

I modified er det ikke en tysker, der holder i pole. Ronald Völker, der har vundet så mange år holder nr. 2 på startlinien. Det er finske Viljami Kutvonen, der holder i pole. Bedst dansker er Patrick Hornum(5). Rasmus Callesen kom lige med i A-finalen, som nr. 10. Patrick Danielsen var også godt kørende, faktisk så godt at han både kører med i A-finalen i både superstock og modified.

Alle resultater finde du på myrcm.ch

Related posts