Verdens dækkende serie.

Første rigtige forsøg på at gøre RC Racing mere kendt på verdens plan, og lave en serie a.la. Formel 1 er ved at tage form.

Serien er for 1/8 Nitro buggy. Det er vel også den største klasse i RC verden. Meget professionalle kørere, og pengene er sikkert store i klassen. Mange firmaer laver biler, andre laver dæk, andre igen laver motorer/Nitro.

Tidligere har de bedste kørt mod hinanden 1 gang hver 2. år. Det bliver lavet om nu.

Serien hedder RCGP. Flere af de største teams har allerede vendt tommelfingeren i vejret for serien.

De sender deres allerbedste kører afsted.

Der bliver 8 løb. 

Folkene bag serien skriver på deres side.

WHAT IS RCGP?

RCGP is a Professional RC Car Racing Series, with the intention of promoting, improving, and growing the sport of RC Racing globally. Our goal is to enhance the enjoyment for everyone involved, providing the best possible coverage for fans, and value for money for racers, and growing the excitement throughout the year thanks to the points series, along with RC Fantasy games and prizes. In addition we are working towards joining other motorsports events in the future, in order to get in front of the public eye, to showcase our great form of racing.

Related posts