R.I.P. Ove Nielsen.

For ganske få timer siden har Ove Nielsens familie lagt denne besked ud på facebook.

  • Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Ove desværre ikke er iblandt os mere. Han blev brat taget fra os efter et fald den 30.12.2018. Han fik en stor hjerneblødning, der forårsagede hjernedød og der blev derfor den 1.1.2019 slukket for respiratoren. Bisættelsen finder sted fra Vojens kirke den 9.1.2019 kl. 13.00. Der vil efter bisættelsen være mindesamvær hos Flexlokaler, Tingvejen 42B i Vojens, hvor alle er velkomne.  DortheNanna og Jesper. 

Det er en meget trist besked. Der er indsamling på facebook til en blomster/krans.

Ove åbnede sit hus sammen med familien for mange offroad kørere. Han anlagde en bane i “sin baghave”. Det blev til mange hyggelige stunder i gennem flere år. Vil du bidrage kan du sende et beløb til 61 35 98 01. Det er Per Eriksen, der vil stå for blomster/krans til begravelsen.

De varmeste tanker til familen –

Jens Otto Frederiksen

Related posts