Snart går det løs.

DHI-CUP er snart forestående.Om en uge er folk godt i gang med at sætte bane op. Mange kørere har brugt dage mellem jul og nytår på at pudse formen af. Der er sikkert flere, der træner lige op til løbet.

DHI-CUP køres i Arena FYN. i Odense. Der er åben for publikum fredag, lørdag og søndag. Fredag er gratis.

Der kommer en slotracing klub og stiller en bane op. Det er en scalextric digital bane. Det betyder, at 6 biler kører samtidig på banen. Der er to spor, så det handler om at planlægge sine overhalinger. Bilerne er i størrelse 1/32 og er fulde af detaljer. Der køres faktisk DM med disse biler. Folkene bag banen skal nok fortælle mig alt om muligheder for at komme ud og køre med disse biler.

Der kommer også hobby forhandlere, og de har sikkert nogle gode tilbud på biler, stumper og andet, som du måske mangler. Plus der er masser af action på de to baner.

Related posts