Glædelig jul og godt nytår.

Mens du venter på julemanden, gaver, mad, og hvad der ellers hører julen og nytår til, vil jeg gerne ønske dig og din famile en glædelig jul og godt nytår.

Der sikkert flere kørere, der træner mellem jul og nytår. Vejle og Skanderborg klubberne har åben i store haler. Brøndby klubben har sikkert åben på deres faste bane. Ligesom Aalborg sikkert også åbner dørene. Så træning til DHI-CUP 2019 er der muligheder for. Mon ikke RCKONGEN har åben på deres offroadbane.

2019 bliver et godt rc år, tror jeg.

Lige om lidt er der DHI-CUP, som trækker folk fra næsten hele EU. Til sommer er der +40 VM i Odense på ORCM bane i udkanten byen. DRCMU kommer med deres sommer offroad serie. Deltager antallet har været lidt tilbage gående i 2018, men der er flere gode aktiviter i gang. Vejle bygger på Offroad 1/10 bane. Black Hill(også 1/10) er ikke nedlagt bare flyttet til ny adresse. De er igang med at bygge et mega stort anlæg.

DASU kan jeg ikke rigtig følge med i. Det er vist kun 1/8 offroad og få large scale/nitro løb, som de tilbyder.

Jens Otto Frederiksen – redaktør.

Related posts