Jesper Rasmusen “the man to beat”.

Det var et stærkt felt på 12 kørere(samme antal som 4 WD), der stillede til start ved 4. afdeling af RCK´s vinterserie.

Marcus Kærup, Frederik Hovgaard, Jonas Kærup og Pelle Culmsee var alle klar til at tage fronten, hvis Jesper skulle vise “svagheds tegn”. Men men men……..

Jesper træner og er dyb seriøs med sin hobby. Fa. Kærup har ikke haft tid til så megen træning. Pelle og Frederik er jeg ikke klar over hvor megen træning de lægger for dagen. Så resultat efter de indledende var Jesper i pole. Han kørte ikke 3. runde. Måske for at spare dæk. Sidste mand i A-finalen var Rune Gustavsen, der igen vidste god form.

B-finalen blev vundet af Mathias Douglas.

Marcus Kærup var nr. 2 efter de indledende, og den position kunne han forsvare i 1.A-finale. Han manglede ca. 2 sekunder i forhold til Jesper. Nr. 3 blev Pelle Culmsee. I 2.finale havde Jesper en dårlig start og Frederik Hovgaard kunne overtage fronten og vinde runden. De 4 første kørte alle 19  omgange. Jonas Kærup sluttede på 3.pladsen.

Alt var åben til sidste finale. Jesper var tilbage uden fejl, og Marcus kæmpede godt for at komme i front, men det lykkedes ikke. 

Men flot søndag for ham. En sejr i 4 WD og her i 2 WD blev det til en 2.plads. Flot af den unge mand/dreng.

Men overskygge Jespers sejr kan det ikke. Det er flot, at han kan holde motivationen og være “skarp” hver gang han stiller op. Frederik tog 3.pladsen.

Du finder resultatet her.

Næste løb i serien er sidste weekend i Jan. 2019. 

Related posts