Kim “truckkonge” sejr.

8 kørere til start i racing truck klassen. Klassen tiltrækker en del sjællændere. Men de er oppe imod en sand expert i klassen. Navnet er Kim Boelslund Han har kørt med racing truck gennem en del år, og kender bilen.

Han vandt i overlegen stil 1.runde kval. Men i 2.runde gik det galt. Hans bil blev ramt af en anden bil på udomgangen. Så en ødelagt bærearm sendte Kim tilbage i pitten. Henning Warner kunne vinde 2.runde.

I sidste runde indledende var Kim tilbage i vinder sporet. Han vandt med 5 sekunder ned til Henning. De store biler fylder meget på banen i Søndersø, og mange i klassen havde problemer med at holde bilen i sporet. Det skal også god fart i bilen for at komme over nogle af hoppene.

Der blev kørt med 3 mand/biler i B-finalerne, og 5 i A-finalerne.

Jan Douglas vandt B-finalerne.

I 1.A-finale lavede Kim B. for mange fejl, og måtte tage til takke med 2.pladsen. Han var 4 sekunder efter Henning. I 2.finale var Kim “tændt” og vandt med 5-6 sekunder foran nr. 2, som var Henning.

I sidste finale var Kim bare kørt, og Henning lavede så mange fejl, at Søren Schurmann kunne tage 2.pladsen. Men begge var 2 omgange efter Kim.

Samlet sejr til Kim B. foran Henning W. og Søren S. på 3.pladsen.

Resultat finder du på myrcm.ch 

Related posts