Sejr til veteranen.

I sportsmand køres der med 13,5 turns motor fra HobbyWing. Det skulle give deltagerne en fart, der er til at styre og jævnbyrdighed i klassen. Det er lykkedes, men det er gået ud over deltagere antallet. Kun 6 kørere var til start. Der er sikkert mange grunde til, men lidt kedeligt hvis det er noget, der fortsætter.

4 kørere havde næsten samme fart, og det var kunne små fejl, der kunne afgøre løbet.

Paw Mikkelsen var klart den hurtigste, og satte nogle finde tider. Men med farten kommer, der osgå fejl. Han lavede et par stykker, og så kunne senior køreren Jens Otto Frederiksen tage over. Han er ikke hurtigheden selv, men stabil. Det kan man nå langt med.

Michael Jørgen og Jan Douglas lå lige efter de to, da de 3 runder kval. var kørt.

Jens otto Frederiksen tog pole med to runde sejre.

I finalerne kørte han stabilt og kunne holde de andre bag sig. Paw har igen klart hurtigst, men lavede for mange fejl. Det kostede i sidste ende. Michael Jørgensen havde hurtigheden og stabilitet til at holde Jan Douglas bag sig. 


Related posts