Sejr til Hornum.

Der lå måske en overraskelse og lurede. Rasmus T. Callesen er tilbage i klassen, og han kørte stærkt hele lørdagen og søndag formiddag ved DRCMU 3. Banen er også ikke perfekt til modified bilerne, men de kom rundt og der blev ikke smadret helt så meget, som man måske kunne forvente med en mur for enden af langsiden. De nye kontroldæk giver godt greb til bilerne.

Der var gensyn med Morten Iversen, der har holdt en lille pause. Han mangler dog lidt, før farten helt er der. Han kunne dog køre i A-finalen. Der var 12 kørere til start. Chris Nielsen, der har travlt med babymad og bleskift kunne vinde B-finalen.

Patrick Hornum og Patrick Danielsen kæmpede om 1.pladsen, og denne gang var den Danielsen, der manglede det sidste. Hornum vinde vinde to finale runder fra startspor 2.

Så overraskelsen kom ikke, men Rasmus har gjort det gjort efter sit “come back.”

Resultatet gav spændning i klassen i den samlet stilling.  De 2xPatrcik ligger nu a´point.

Related posts