Racing Truck – vinter RCKONGEN 2.

Dejligt med 10 Racing Truck til et løb. Det er længe siden, så mange har været til start i et løb. Flere folk fra Sjælland havde taget turen til Søndersø, men også folk fra Nord Jylland var til start.

Men det var Fynboen Kim Boeslund, der satte farten. Han kunne vinde alle 3 runder indledende. Herning Warner fra Sjælland var bedst af resten. Der var stor forskel i fart blandt deltagere. Mange personlige fejl gjorde, at påsætterne havde nok at lave. 

Finalerne blev ikke helt spændende, dertil var Kim for godt kørende. Han vandt de to første finaler. Warner kunne vinde sidste finale, Per Eriksen kunne tage 3.pladsen samlet. Han tager til Las Vegas i November for at køre et stort offroad løb i spillebyen.

Dagens uheldige helt var Søren Hempel, der ikke nåede A-finalen, idet han måtte udgå i to runder indledende. Han plejer, at være fast mand i A-finalen. Han kunne dog vinde B-finalen senere søndag eftermiddag.

Related posts