2WD – RCKONGEN vinter 2.

Danmarks vel 3 bedste 2 WD kørere var til start. Jonas og Marcus Kærup plus Jesper Rasmussen. Han kom med en frisk sejr i Sverige. Lige en tur om lørdagen til Sverige og så ud til RCKongen om søndagen. Rune Gustavsen havde taget turen til Fyn sammen med en del andre folk fra Sjælland.

Det var Jonas Kærup, der lagde bedst ud. Fin fart og god balance i bilen havde han. Jonas smed  mange  sekunder i hovedet på Jesper i første runde. Men Jesper skulle lige vende sig til banen. Han kom tættere på, og i sidste runde kunne han vinde med 2/10 over Jonas.

Marcus kom ind på 3.pladsen foran en godt kørende Gustavsen.

De to sidste i A-finalen var Mathias Douglas og Thomas Olsen.

Finalerne blev spændende med megen god ræs undervejs. Jesper lagde ud med at vinde 1.finale, Jonas holdt i pole men lavede en kørefejl tidligt i finalen, og Jesper smuttede forbi. Rune kunne tage 2.pladsen.

Jonas Kærup svarede igen i 2.finale og vandt for Jesper.

Sidste finale skulle afgøre samlet sejr.

Jonas kom bedst fra start, men desværre “hoppede bilen” forkert på hoppet ved køretårnet. Jesper kunne køre forbi. Flere omgange lå de to biler tæt.

Men Jonas kunne ikke køre forbi. Meget flot finale, der virkelig viste Kærup og Jespers store klasse.

Rune sluttede igen godt af, og kunne tage 3.pladsen samlet.

Jonas Kærups pole Associated B6.1

Related posts