2. afdeling hos RCK.

Der var ikke s mange tilmeldinger i ugen op til l¯bet.
Men søndag morgen var der mødt 40 kørere op og ville køre noget ræs.
Der er pæn fordeling i alle 4 klasser – 10 i hver.
Søren Jeppesen var speaker og dommer, s mange fik lige et ord med på vejen.
Bane layout var det samme, som ved 1. afdeling. Der skal samarbejdes lidt når der skal overhales, men det er muligt. Der er et par gode bremse muligheder, hvor man lige kan “snyde” modstanderen.
Tæpperne er EOS tæpper, og de giver et godt greb i samarbejde med dækkene.
I 13,5 turns sportmands klassen er der stor jævnbyrdighed i klassen, dog  er Jonas Kristensen lige et par 1/10 hurtigere end de andre. Det var han også ved første afdeling. Han kører med en Associated B6.
Jonas tog pole, mens der var fin kamp om 2.pladsen mellem Paw Mikkelsen, Jan Douglas og Jens Otto Frederiksen. Det var sidst nævnte, der løb med det længste strå efter de indledende.

Klassen er åben for alle biler, så derfor var der to ældre rc biler til start i hænderne på Jesper Lux og Tommy “200” Jensen. De havde dog lidt problemer med at få bilerne til at holde.

Finalerne blev spændende, når man lige trækker Jonas ud af løbet. Han var bare for hurtig for de andre. Han kunne i hver finale vinde med en omgang. Men bag ham var der god kamp om 2.pladsen. Stor jævnbyrdighed blandt dem.

Veteranen Jens Otto Frederiksen er ikke den hurtigste, men når det gælder bliver hovedet holdt koldt, og med hans erfaring og næsten ingen fejl kunne han tage 2.pladsen samlet. Paw Mikkelsen kom ind på 3.pladsen.

Referat fra de andre klassen kommer løbende.

Se resultaterne her.

I

Related posts