Arbejdet fortsætter – T4 2019.

Før du købte din XRAY kan der være du overvejede at købe et alu chassis. Det er faktisk 3 versioner til rådighed. Bilen kører anderledes, og det er nok den bedste opgrade du kan gøre. Prisen ligger på ca.700-800 kr.

Jeg har kørt en del med alu bund og vil anbefale det. Denne i første omgang bliver bilen bygget med kulfiber bund.

Derfor er tiden nu kommet til at montere bulheads og selve motor mounts.

Læg mærke til hvordan de skal vende. Den lille ”krave” skal vende ind i bilen.

Selve motormounten kan monteres med flere skuer. Hvor mange du bruger kommer til at spille ind på grebet i bilen. Start med skrue i kun det bageste hul. Plus selvfølgelig en skrue hvor motorpladen skal sættes sammen med en anden mount. 

Bilen kommer med 84 48 p spur.

Jeg ved at jeg skal køre med en 21,5 turns motor, så der kommer en 64 72 tands spur i bilen. Hvis det er et offset spur skal du lægge mærke til retningen på gearet. Der et kommet batteri backstop med i kittet. Tidligere versioner havde ikke backstop med. 

Til at justere bælterne er der plastikbøsninger i bulkheads. Der er en lille ”krave” på ”ball-bearing hubs”. Kører du på tæppe skal disse kraver vende ned efter.

Til stock racing kører jeg med ”løse” remme.

Tårnene er nye. De er noget lavere end de gamle. 

Der er en brace med i kittet til at sætte i fronten. Den skulle forøge grebet på low-medium grebs baner. Jeg monterer ikke denne brace. 

I byggeledningen er der flere forslag til ekstra dele, man kan opdatere sin bil med. Eks. nogle flotte alu ball-bearing hubs. #302063. Eller low friction pulleys. #305577.

Skal man bruge flere penge vil jeg anbefale nye remme – #305434 og #305447.

Fortsættes…………..

Related posts