Sejr til Henrik Rasmussen i stock ved DRCMU 1.

I år er klassen været en mesterskabklasse. Det har dog ikke lokket flere ud og køre. 10 kørere med megen forskellig erfaring og indstilning til løbet var klar søndag morgen. Klassen er også udvidet med et mesterskab for junior kørere.

Et par hurtigere folk fra Sjælland havde taget turen til Randers. De satte deres præg på løbet. Lars Kristensen kunne dog følge lidt med. Det var Henrik Rasmussen, der var klart hurtigst. Med tider uder 14 sekunder kunne han tage pole foran Lars Kristensen. Han kunne dog også køre under 14 sekunder. I sidste kval. heat var afstanden ca. 15 sekunder mellem hurtigste mand og sidste mand i det heat ca. 15 sekunder.

Alle kørte med 21,5 turns hobbyWing motor. 

Det nye reglement forskriver, at der skal køres med 8 deltagere i A-finalen. Så B-finalen bestod af 2 kørere. 

A-finalerne blev indimellem er rodet omgang. Flere personlige fejl, og sammenstød gav flere placeringskift. 

Henrik var dog hurtigst og kunne vinde foran Michael Gerner-Rasmussen og Peter Birch.

Related posts