Sejr til Kevin Nielsen.

Han starter, som han sluttede sidste år. Nemlig med en sejr. Kevin Nielsen kom godt af sted i 1. afdeling af DRCMU touringcar superstock serie. Deltagerantallet var ikke prangende. Der var lige til en C-finale. 

Men det var nok de bedste, der var tilstart. Flere havde lige fået deres XRAY T4 2019. Men Kevin kørte med den “gamle” model”. XRAY fylder godt i klassen.

Kevins værste modstandere var Frederik B. Mikkelsen og Patrick Folman. Han vandt serien sidste år, men denne søndag manglede han lige det sidste i forhold til Kevin. Han vandt alle 3 indledende heats. Frederik B. Mikkelsen kom ind på 2.pladsen, og Folman tog 3 pladsen efter kval. runderne.

Dagens overraskelse var måske at Palle Hornum kunne køre sig i A-finalen. Manden er over 50 år, så godt gået af ham. Christian Lassen var med igen, og han nåede B-finalen. Iøvrigt sammen med blandt andre Casper Morgen.

Kevin behøvede kun to finaler, som var sejren i hus. Bag ham havde Patrick Folman og Frederik B. Mikkelsen en tæt kamp om 2.pladsen. I sidste finale var der dramatik i første sving. Flere biler ramte hinanden og Frederik B. Mikkelsen røg ned i feltet. Kevin stoppede efter få omgange. Han havde jo vundet samlet. Folman kom i spidsen, og blev der.

Men efter finalen var der store diskussioner, og præmieoverrækkelsen trak ud, der var sikkert lige  nogle gamle “lig, der skulle ud af skabet”.

Samlet sejr til Kevin foran Folman og Frederik ifølge MYRCM.CH.

Kedelig afslutning på en ellers god racerweekend. Men det er måske denne situation folk husker efter et par dage. Det er ikke så godt. Lad os håbe sagerne er “redt” ud. 

Jo, så var der lige blæsten i hallen. Fik man ikke metal med hjem, så kan det være man reddede sin en god forkølelse, der kan give et par fridage.

Da dette indslag også kommer ud på facebook. Så lad vær med at skrive kommentarer til opslaget. Dog undtaget er, hvis der er roser til artiklen.

På forhånd tak. 

Related posts