Sejr til Patrick Danielsen.

DRCMU 2018/19 er kommet igang. Randers klubben var vært ved 1.afdeling. Lidt over 40 kørere stillede til start i de 3 klasser.

I modified var der 10 deltagere. Et stærkt felt med de bedste modified kørere. Der er ikke så stor tilslutning til klassen, men feltet var godt sammensat, og det gav spændende ræs. Patrick Hornum har været med i toppen gennem flere år, og han kan stadig køre stærkt. Men det var en anden Patrick, der kunne tage pole. Efter navnet er Danielsen. Han er bare vokset og vokset i gennem flere år. Nu er han klar til at køre med om sejren. Han vandt to runder og kunne dermed starte i pole.

I første finale røg han lidt tilbage i starten, men kunne køre sig i from og der blev han. Michael Hovgaard kørte en meget fin finale og slutte på 2.pladsen.

I 2.finale skete der ikke de store ændringer og dermed kunne Danielsen vinde. Sidste finale var uden betydning for 1.pladsen. men 2. og 3. pladsen var ikke afgjort. Patrick D. vandt også sidste finale. Patrick Hornum kom ind på 2.pladsen.

Smalet vinder blev Patrick Danielsen, Patrick Hornum tog 2.pladsen, og Michael Hovgaard leverede sit bedste resultat i klassen nogen sinde med en 3.plads. Så der var mange glade ansigter i klassen over personlige rekorder.

Første sejr for Patrick Danielsen under DRCMU i “kongeklassen”.

Du kan se alle resultater fra løbet her.

Related posts