1.afdeling hos RCKongen.

Der blev kørt i 4 klasser ved RCKongens vinterserie for offroad 1/10 el biler. 

Deltagere antallet var lidt lavere end de senere år. Måske ligger løbet for tidlig på sæsonen. Det kan ikke være banen eller selve anlægget. Det var indkøbt nye tæpper, og selve bane layout var ændret.

Banen var meget bedre at køre på nu efter min mening. I stedet for at køre op mod en væg førte væggen nu ud til langsiden, så er blevet længere. Der var nye hop også. Alt i alt rigtig god bane, der er et besøg værd.

Der var 9 kørere i 2WD klassen. Jesper Rasmussen kunne vinde sin 10.sejr i træk på dansk jord(tæppe), hvis han vandt denne søndag. Jonas Kærup og Marcus Kærup skulle nok gøre hvad de kunne, og at Jesper ville få en svær dag på kontoret. Marcus Kærup tog pole med Jesper og Jonas bag sig.

Marcus kørte 16, 2 i første finale og havde en fin fight med Jesper, men han kunne ikke holde Jesper bag sig og dermed vandt Jesper første finale.

Marcus kunne køre 15,892 i 2.finale, men igen havde en Markus en fejl for meget under vejs. Dermed kunne Jesper samlet. Jonas Kærup sluttede på 3.pladsen.

I 4 WD havde Marcus Kærup ingen problemer med at holde de andre bag sig. Han vandt foran Rune Gustavsen og Mathias Douglas.

I Racing Truck havde flere Sjællændere taget turen til Fyns Land. Men de kunne ikke helt følge Kim Boeslund. Kim har kørt Racing truck i flere år nu, og har masser af erfaring med denne bil type.

Henning Warner kom ind på 2.pladsen og Søren Hempel tog 3.pladsen.

I Sportsmann klassen havde flere kørere aftalt af køre med en HobbyWing 13,5(DRCMU kontrol motor). Motoren har en fin fart, og det gav nogle meget spændende heats. Ikke mange personlige fejl, og tæt ræs. 

Jonas Kristensen var en my hurtigere end de andre. Han startede i pole og vandt 1. finale. Men i 2.finalen var det Daniel Nielsen, der vandt, så afgørelsen skulle findes i sidste finale.

Alle 8 kørere kørte medi A-finalen. Det gik udemærket, og uden de sammen sammenstød. Der var pænere starter i alle finalerne. Trods et par småfejl kunne Jonas vinde sidste finale, Daniel tog 2.pladsen, og senior racer Jens Otto Frederiksen kom ind på 3.pladsen. Alle resultater finder du her.

Related posts