End ikke regnen kunne stoppe Jesper Rasmussen.

Sommerpausen for DRCMU off 1/10 el er overstået. Tinglev klubben stod for afdeling nr. 5 Søndag d. 5/8, Der har været sommer i Danmark i mange uger og regn har danskerne ikke set meget til. Men søndag d. 5/8 valgte vejrguderne og gå tilbage til normal sommer. Det gav et spændende løb på kunstgræs underlaget i Tinglev. Finalene blev kørt på regnvejrs dæk. Flere indledende heats havde regnbyger. Det gav forskudninger i resultatet efter de indledende.

Men ellers var alt ved det gamle. Jesper Rasmussen i front i begge klasser. Regnen kunne ikke stoppe ham i af tage endnu en dobbelt sejr i begge klasser.(plus pole)

I 2 WD kunne Marcus Kærup vinde 1 runde, men det var ikke nok til pole. Jesper snuppede 2 runde sejre. Frederik Hovgaard kom ind på 3.pladsen. Men Yokomo bilerne så ikke gode ud på banen under de skiftende forhold. Bedre var Schumacher bilerne  på banen. Mike Hansen var oppe på 5.pladsen.

Marcus havde ikke nogle gode finaler og sluttede på 4.pladsen samlet.

Derimod kunne Mike køre sig op på 3.pladsen. Jonas Kærup kørte sig også op og sluttede på 2.pladsen samlet. Han vandt sidste finale, da Jesper stod over, idet han havde vundet de to første finaler.

I 4WD blev der ændret en del på grund af vejret. I sidste runde kom regnen lige da den bedste gruppe havde startet deres 5 min.

Det gav sejr til Oliver Nielsen i den runde. Kim Nielsen kom ind på 3.pladsen. I front havde Jesper Rasmussen taget pole. Markus Kærup havde vundet første runde. Men to “dårlige” resulater sendte ham ned på 6.pladsen. Lokale Tommy Kristoffen kørte sit livs “kvaler”, og kunne starte 7 i A-finalerne.

Jesper vandt de to første finaler og så kunne de andre kæmpe om resten. Olivier havde ikke farten til at forsvare sin 2.pladsen. Den gik på Kim Nielsen, og Marcus Kærup kørte sig op på 3.pladsen. Frederik sluttede på 4.pladsen.

Jesper Rasmussen har denne sommer deltaget i EM for 2WD og 4WD. Han nåede B-finalen i 2WD. Hans bedste resultat ved et EM.

Der var to deltagere i Racing Truck. Kim Boeslund vandt foran Ulrich Rasmussen.

Næste løb er i Heden om 14 dage.

Related posts