Igen var der mange kørere til ORCM klubløb.

Der blev kørt i 4 klasser ved ORCM´s klubløs nr. 3. Trods sommerferie  mange kørere. To kørere fra tyskland havde taget den lange tur til Fyns land.

Det blev belønnet med en 3 plads i GTe klassen for Thorsten Düring. Der blev kørt rigtigt stærkt i klassen. Den megen varme havde indflydelse på resultaterne. Flere kørere havde problemer med teknikken, der blev for varm. Plus Ryeskov vandt foran Søren Jeppesen, der havde havde sin egen kamp med teknikken.

I modified var der 9 deltagere og alle kørte med i finalen. Mike Hansen havde også sine “små ting” af kæmpe med. Han var hurtig, men også uheldig. Michael Hovgaard havde pole og masser af fart i bilen og vandt foran Mads Kone. Chris Nielsen kom ind på 3.pladsen.

Der er et klubløb tilbage, men datoen bliver ikke fast. Der lå et meget stort internationalt løb på samme dato, og derfor har ORCM besluttet at flytte løbet.

I large scale vandt Nilokaj Petersen alle 3 finaler og dermed samlet vinder. Paw Mikkelsen kom ind på 2.pladsen og Thomas Knudsen tog 3.pladsen. 7 kørere var til start.

Related posts