Jesper er HOT.

På en dag, der vil gå over i historien, kunne Jesper Rasmussen vinde begge klasser ved DRCMU 3 hos RCKONGEN i Søndersø. Ganske som han gjorde på Black Hill banen, tog han pole og vandt begge klasser.

Det varme vejr var ikke godt for teknikken i bilerne. Flere kørere havde problemer. Værst gik det ud over Jonas Kærup i 2 WD klassen. Vinderen af første afdeling kunne ikke køre 5 min. uden af teknikken stod af.

Så en C-finale til ham.

Kim Nielsen havde heller ikke nogen god dag, han plejer at være med i toppen, men denne lørdag blev det til en B-finale. Som han dog kunne vinde.

Det skal dog nævnes, at der blev kørt med 6 i finalerne i 4 WD OG 7 I 2WD, så under “normale” forhold ville han køre med i A-finalerne.

RCKONGEN havde fået en Monster Truck til at kikke forbi, og det trak mange tilskuere.

Desværre kunne det ikke trække stock til løbet. Igen var der ingen tilmeldinger til klassen. Måske der skal et nyt MAINSET til. Mange af kørere i C-finalerne både i 2 WD og 4 WD ville få meget mere ud af køre med eks. 13,5 turns. Det kan de også gøre nu, men hastigheden på langsiden vil være for stor i forhold til eks. 7,5 turns, så farlige situationer ville opstå. Kik på EOS hvor der til vinter vil være en 13,5 klasse for både 2 turns og 4 turns.

Der skal være en begynderklasse, vil nogle sige. OK, men det kommer bare til ikke nogen nye til. Et arbejde for klubberne? Så drop snakken om begynderklasse og pokalryttere, lad os få liv (nyt liv – nye folk) i en ”langsom” klasse.

De to Yokomo ”drenge” Frederik Hovgaard og Lasse Bak kom efter Jesper i 2 WD klassen. Mike Hansen på en flot 4.plads.

I 4 WD var det igen Frederik Hovgaard på 2.pladsen. Markus Kærup tog 3.pladsen.

I Racing truck er Kim Boeslund ganske flot kørende, det blev til sejr igen. Hans 3. i år.

Ulrick kom ind på 2.pladsen.

Hvorfor historik? Det var et af de varmeste dage i 150 år, så tidlig på året.

Nogle gange under løbet var der usikkerhed om kørselsretning og hvad der var hurtigst.

Related posts