Mesterskab til Tommy Kristoffersen.

Det blev til et mesterskab for Tommy Kristoffersen ved RCKONGENS vinter serie for 1/10 offroad biler. Ganske fortjent. Han bliver bare bedre og bedre til at få hans buggy biler rundt på banerne. Hans altid glade humør og positive indstilling til RC verden smitter af, hvor han kommer frem. Nogle gange skal der lige oversættelses til. Tommy kommer nemlig fra Sønderjylland, og sproget er sønderjysk.

Det blev til en 4.plads i sidste løb, men Tommy havde point nok fra tidligere løb til at kunne vinde. Han havde 158 point.

Dagens løb blev vundet af Paw Mikkelsen, der tog 2.pladsen samlet a. point med Jens Otto Frederiksen.

Der var 3 oldtimer buggy til start, de var ikke så hurtigere, som de modne biler, men kørere hygger sig. B-finalen blev vundet af Oscar Aanundsen. Nyt lovende talent, der lige skal have lidt mere erfaring, så kæmper han med i toppen.

Du kan se alle resultater på siden her for alle klasserne.

I Racing truck vandt Tobias Baungaard samlet.

 

Related posts