Nyt fra DMSU.

Uddrag fra pressemeddelse.

Landsmødet bakkede fuldt ud op om den foreslået nye struktur, hvor det bærende element er at, ønsker man at køre RC race, så skal det kunne gøres uden at skulle tage stilling til licenser, unioner mm. Man skal bare kunne køre RC race og hygge sig, og så er der andre der skal sørge for at alt det forsikringsmæssige mm. Er i orden.

Her er de ændringer som blev godkendt på Landsmødet.

Når man er medlem i en klub, så er man helt automatisk gratis medlem af DMSU og herigennem ansvarsforsikret i tilfælde af at man forvolder skade på andre med sin RC bil. Ansvarsforsikringen dækker skader op til kr.10 millioner.

Træner man kun lidt, og derfor køber endags gæstekørsel for at træne i klubber, er man også fuldt ansvarsforsikret.

Er man kun interesseret i at køre løb, er man til løbstræningen og selve løbet også være fuldt ansvarsforsikret.

Alle medlemmer får en profilside på DMSU.dk hvor løbstilmelding mm. Foregår meget nemt.

Klubber betaler et medlemskontingent på kr. 500,00 pr. år. Som medlem får klubben 3 forsikringer. En ansvarsforsikring med en ansvarsdækning på 10 millioner, der dækker alle klubbens medlemmer, uanset medlemstal og gæstekørere i klubben. En forsikring der dækker frivillige medhjælpere i klubben og skader i klubben forårsaget af fejl på klubbens materiel eller inventar. Og en forsikring der dækker personer der virker som mekanikere eller påsætterer ved træning eller løb i klubberne. Klubportal på hjemmesiden til kontingent betaling og medlemsregistrering mm.

Læs meget mere her. Brev til klubberne 17. marts 2018

Related posts