Snart slut med ” den gamle Vejle bane”.

Det er et trist syn, der møder rcfolk når de kommer forbi Vejle banen.

Køretårnet er ved at blive “taget” ned. Banen er lukket. Der har været kørt løb med næsten alle slags onroad biler – large scale onroad, 1/10 touringcar/GT/F1. Der har også været motorcykel i mini størrelsen på bane.

Her en video fra et large scale løb på banen.

Klubben er i dialog med Vejle kommune om at få et nyt sted. Der er flere muligheder fortæller Rene Hougaard til rcproracing.dk. Vi arbejder på at få lavet en RC anlæg, hvor der kan køres med forskellige bil klasser. Det kunne være offroad 1/10, drift og så en asfalt bane. Heldigvis kan meget af det gamle køretårn genbruges, nårr vi får en nyt sted, slutter Rene.

Hvis nogle RC folk skulle få lyst til at give en hånd med nedrivning, så er der mulighed på søndag d. 18/3. Se mere her.

Trist at se banen “forsvinde”, jeg har kørt mange gode løb på banen både med large scale og 1/10. Husker langsiden med stejlkurven, eneste i Danmark.

 

 

Related posts