Frederik Hovgaard vinder 2 WD klassen.

Frederik Hovgaard kunne lørdag eftermiddag vinde afdeling nr. 6 af RCKONGENS vinterserie for offroad biler.

Der var premiere på LIVE video fra løbet. Det nåede ud til over 500 personer. Ganske godt, for der var ikke rigtig lavet reklame for det. Det foregik på facebook.

Frederik Hovgaard og team Team Yokomo var godt kørende hele lørdagen. Det var dog unge Markus Kærup, der kunne tage pole i de to “store” klasser. Men kedelige fejl gjorde, at han ikke kunne holde fronten i 2 WD.

Første A-finale afgørende for dagen. Markus havde ikke strøm på batteriet til mere end 8 omgange. Der var masser af placerings skift, og Christoffer Henriksen kunne tage sejren, Han kom helt nede fra 5.pladsen. I 2.finale var Markus tilbage på sporet og med friske batteri kunne han vinde. I sidste finale lavede han to store fejl, og det gav plads til Frederik Hovgaard, der kunne vinde og dermed også vinde samlet. Christoffer sluttede på 2.pladsen.

I 4WD var Markus Kærup mere stabil, og han kunne tage sejren samlet efter kun 2 finaler. På 2.pladsen kom Frederik Hovgaard og team “friend” Henriksen kom ind på 3.pladsen.

I Rookie var Jens Otto Frederiksen hurtigst i de indledende men kunne ikke få tingene til at hænge sammen i finalerne og sluttede på 3.pladsen. Tommy Kristoffersen tog 2.pladsen, mens Paw Mikkelsen var bedst til at holde bilen på banen.

I Racing Truck var Tobias Baungaard bedst og vandt foran Casper Lund og med Benny Hansen på 3.pladsen.

Resultaterne finder du her.

Senere kommer der video fra løbet på RCKONEGNS side.

Related posts