Jesper Rasmussen vinder løb i Sverige.

Mens over 70 kørere var i Tinglev og ca 40 var til løb i Søndersø var Jesper Rasmussen til løb i Sverige. Han har sendt denne artikel:


Jesper deltog i WBC løbet i Borås som er en del af svensk vinter turning i hele Sverige.

Jesper tog Tq efter en tæt kamp mod Wilhelm og Elias. Elias sluttede to’er til DHI CUP i 2wd så det var et hårdt feldt Jesper var oppe imod.

Jesper tog første kval med en ruller over en meget svær sanktion på banen over masse små hop.

I anden kval tog Wilhelm Tq han havde næsten fejl fri runde hvor Jesper sluttede to’er som rullede på doble hop hvor svært komme indtil for pasætterne.

I tredje kval tog Elias Tq Elias kørte ikke super stærk men stabil, Jesper lavet sammen fejl igen. Wilhelm lavet en del fejl i denne runde. Nu var alt åben til fire og sidste runde.

I fire runde var der del skifte undervejs Jesper og Wilhelm førte til starte med så lavet Wilhelm dyr fejl og Elias kom i føring da Jesper rullede på de små hop. Elias lavet en fejl gjorde Jesper kom i føren igen og tog sidste runde.

Der er del med dæk stragier til WBC løbene 2 sæt dæk til 2 træninger 4 kvaler og 3 finaler,
man skal tænke taktisk hvornår man skal gå nye dæk.

I første finale førte Jesper and fik lavet et godt for spring fra start, ned til resten af feltet. Wilhelm lavet fejl ned i feltet, Jesper vandt første finale foran Hampus Berg.

I anden finale gjorde Jesper sammen igen lagde hårdt ud og fik lavet et for nuftigt for spring, udvidet for springet mere og mere og tog os anden finale og samlede sejre. I anden finalen sluttede Niclas Månsson nummer to.

I tredje finale stillede Jesper ikke op da han havde vundet samlede. Så der kunne Wilhelm vinde finalen foran Elias og tage anden pladsen samlede.

Top 3

Jesper Rasmussen 1, Wilhelm Skjolbrand 2 og Niclas Månsson 3.

I 4wd sluttede Jesper nummer 5 efter han kvalede 3 men havde ikke heldet med sig.

I 4wd vandt Wilhelm foran Elias Johannsen og Alexander Lenden.

Related posts