Pelle Culmsee vinder begge klasser.

Pelle Culmsee blev den helt store vinder ved RCKONGENS vinter serie søndag d. 4/2 afd. 5.

Pelle kunne nemlig vinde både 2WD og 4WD. Der var tæt ræs med placeringsskift. Fair kørsels og masser af aktion i alle klasserne hele dagen igennem.

I 2WD var det Markus og Jonas Kærup, der var tættest på Pelle. Markus havde vundet 1. A-finale, men kunne ikke holde Pelle bag sig i de to sidste. Pelle var TQ mand. I finalerne kunne Jonas køre sig forbi sønnen, og tog 2.pladsen samlet. Markus blev 3. Der var 18 kørere til start.

I 4WD havde Pelle også pole , denne gang foran Christoffer Henriksen og med Markus Kærup på 3.pladsen. Der var 9 kørere til start. Kærup Jr. kunne vinde 1.A-finale, men så tog Pelle igen over. Markus tog 2.pladsen samlet foran Henriksen.

I Rookie klassen var Kim Aanundsen ganske overlegen og vandt let over Jens Otto Frederiksen og Paw Mikkelsen. Kim har holdt pause i mange år, men er nu tilbage for fuld kraft. Der var 14 kørere til start i klassen.

I Racing Truck var det kun 3 deltagere. Her vandt Tobias Baungaard for Casper Lund og Benny Hansen. Casper Lund havde en god dag og kørte sig i A-finlaen i 2WD.

Resultater på myrcm.ch

Pelle er mange dobbelt dansk mester i 1/8 buggy Nitro og er fabrikkører for HB RACING.

 

 

 

Related posts