Ræs hos RCKONGEN i Søndersø.

Fik du ikke kørt ræs i Buggy klasserne ved DHI CUP kan du nu komme ud og køre hos RCKONGEN. Der køres i flere klasser. Blandt andet Racing Truck. Det er den 4/2 2018.

Kongen skriver:

Alle er velkomne til løbene på vores indendørsbane og det kræver intet medlemskab eller licens.

Du tilmelder dig på Myrcm som er et online registreringssystem, hvor du skal udfylde dine data, for at vi kan få dine data ind i vores løbscomputer. (Er det første gang du skal køre løb og ikke er helt sikker på hvordan du gør, så send os en mail, ring eller spørg i butikken)

Løbene bliver afholdt lørdag eller søndag med træning dagen før. På løbsdagen åbner banen kl 8:00, hvor der er træning til kl 9:45.

Kl 10:00 starter kvalifikationen til omkring kl 13:00, her køre alle 3 heat af 5 minutter for at finde deres plads i finalerne.

Kl 13:30 starter finaler til kl 16:00. De 6 hurtigste i deres klasse skal køre A-finale, fra 7-12 skal køre B-finale osv. Finalerne starter som Formel 1 og der køres 5 minutter.

Har du ikke en tællerbrik, så kan du leje af os til 100 kr. Alle skal have en tællerbrik i bilen, da det er den som tæller dine omgange når du kører løb.

5. afdeling er 4 februar og vi glæder os til at se både nye og gamle kørere til en hyggelig vintersæson.

Der er 4 tællende runder i RC Kongens vinterturnering

Se mere her.

Related posts