Sejr til Patrick Folman i superstock.

Ikke siden 2011, hvor Martin Lissau vandt klassen har en dansker stået øverst på podiet i superstock klassen. Der har de sidste år været nogle super hurtige udenlandske kørere. Men de kom ikke rigtig iår. Det gav plads til de bedste danske kørere. Folman havde pole og hans eneste rigtige konkurrent var Tim Benson. Han har tidligere vundet løbet. I år startede han som nr. 2.

Frederik Broløs Mikkelsen startede som nr. 3 –  flot af ham, der har kørt i flere år og har deltaget i flere internationale løb. Han levede op til det gode resultat fra de indledende og sluttede på 3.pladsen samlet. Han bedste resultat nogen sinde. Mike Gosvig var også at finde i A-finalen sammen med Kevin Nielsen, Steven M. Olsen og weekendens gode overraskelse Patrick Danielsen. Han sluttede godt nok på 10 pladsen, men han skal have et skulderklap for han kørte også med i modified, hvor han også kørte den i A-finalen. Det var en del, der kørte med i begge touringcar klasser.

Related posts