Ryeskovracing er klar til 2018.

RCPRORACING har snakket med Claus Ryeskov efter, at han har overtaget iinporten af Hudy og XRAY dele/biler.

Allerførst til lykke med butikken. 

1000 tak.

Hvordan startede det med butik.

Xray-shop.dk blev støbt på vej hjem fra DHI cup 2014, efter jeg skulle servicere alle Xray kører med min egen lille beholdning af dele (Udsendt for NorthTQ). Det kunne ikke være rigtigt, at det ikke var nogle i DK der ville gøre noget for Xray / Hudy. Så den 14 januar 2014 blev der stiftet et CVR nummer og fik aftaler i stand.

Kan vi vente nogle ændringer i varesotiment, kommer der nye fokus områder:

Man vil ikke se andre Pro bilmærker på siden mere,  kun finde Xray / Hudy / FX på B2B siden. Har lovet ikke at have konkurrerende produkter på siden. Der skal lige sælge ud af div vare grupper før jeg lukker helt ned for de dele.

Kan vi stadig finde dig ude til løb, både med butik og kører selv.

Jeg vil forsøge at køre de løb jeg har tid til, det er det vi gerne vil. Jeg må se hvad min nye Hobby giver af tid fremover. Men mener det er vigtigt at være til løbene.

Hvad forventer du af fremtiden – det er jo ikke verdens letteste branche at gå ind i.

Jeg er meget spændt på hvor mange  B2B kunder jeg får,  Vare lager er på vej op i antal og jeg håber at kunne hjælpe alle i DK med Xray dele og Hudy produkter. Lige nu venter vi på 2018 prislisten inden vi kan sø sætte den nye hjemme side. www.Ryeskovracing.dk Alle forretninger der ønsker at handle hos mig, bedes kontakte mig, så jeg kan forberede konto på den nye side.  (kundeservice@ryeskovracing.dk)

Jeg kender mine almindelige kunder som har støttet mig i mange år. 1000 tak for jeres loyalitet det sætter jeg pris på.

Vi giver den gas i 2018.

Regards Claus Ryeskov

 

Related posts