4WD nærmer sig finalerne.

Så begynder det at spidse til, vi lægger ud med den sidst practice træning fra morgenstunden hvor man køre om start placeringen fra reseeding fra igår. Her bliver der virkelig gået tilstålet. Hurtigst mand er Naoto, der faktisk køre hurtigere end Team Associated egen team køre, måske ikke så godt med Infinity på bodyen.
Så skal vi igang med kval runder som der skal køres 4 af idag. Der bliver lagt ud i højt tempo fra start, men alle har kæmpe problemer med at holde bilerne på hjulene. Der er flere gange der bliver skifte rundt på stilling på den sidste omgang. Selv de folk der lever af det her kan ikke klare det på hjulene, det kan osse set på listen den der er 4 forskellig der har tage max point idag. Hvis man kikker efter i listen kan man se den ene runde tager de pole og næster er de 12, det tror jeg skyldes at banen er mega svær. Dekoreret simpel hen på et knivblad. Selv midt på langsiden har der været masser af flip af forskellige art.
Der er måske chance for masser af vand i løbet af natten, så kan det godt ske at den sidst kval bliver aflyst imorgen tidlig for at banen holder til finalerne. Men køres den er der lagt op til en ren gyser imorgen om pole.
For Frederik vedkommende er der nu ved at være en del mere styr på det her ler, så nu begynder det at ligne race. Det bliver til til en 30 i første runde, en 35 i anden, så en super flot en 22 plads i 3 og så lidt i bakgear til 35 i 4 hvor den lige skulle ha det sidste;-). Men en 32 plads efter 4 kval er ikke det vi drømmer om, men i det her selvskab bliver man nok bare nød til at være rat tilfreds. Håber på der bliver kørt en sidst runde imorgen med en del held i sprøjten kan det lade sig gøre at køre den i C- finale som vil være mere end godkendt.
Mere fra Kina imorgen.
Med venlig hilsen
Hs-racing.dk
Rene Hovgaard

Related posts