Chris Nielsen har også køre Nitro.

Det blev en overraskende sejr til Chris Nielsen i 1/10 Nitro ved DM løbet i Odense. Han har vist han kan styre en RC bil, men Nitro ræs er noget helt andet end 1/10 EL. En finale er på 30 min., så det var en noget udmattet Chris, der kom ned fra køretårnet efter hans første Nitro løb. 

Claus Ryeskov, der flerdobbelt danmark mester i klassen havde tekniske fejl, og kunne ikke køre med om sejren. Nielsen vandt med 5 omgange ned til Rasmus Skjoldborg Jakobsen. Han har også sin baggrund i 1/10 el.

Rene Kjellerup kom ind på 3.pladsen.

I 1/8 Nitro var det Martin N.O Hansen, der var 5 omgnage foran nr. 2. Det var Bo Nielsen. Martin havde tidligt i finalen en fin kamp om fronten med Rasmus B. Nielsen, men Rasmus måtte udgå 7 min. før tid. På 3.pladsen kom Kasper Eliasen.

I Large Scale vandt Casper Morgen foran Lars Pape Dreier, der kørte med en GT bil. På 3.paldsen kom Martin Vinther. Han udgik ca. 7 min. før tid.

Alle resultater finder du her.

Related posts