Godt ræs i Odense.

Der var ikke mange kørere til løbet.. Ca. 20 i de 3 klasser. F1, superstock og modified. Sæson start for DRCMU TC sommer serie i Odense med skiftende vejr forhold. Lidt regn, lidt sol og kulde. Jesper Rasmussen havde debut, som løbsleder, og det klarede han til et 12 tal. Han havde kun haft et par dage til at sætte sig ind i sagerne. Han var styrede løbet og havde overskud til at hjælpere kørere rundt på aben. Fortælle når eks. en hurtigere bil kom om til en langsommere bil,

F1 klassen var det største rent deltagermæssig. 8 kørere stillede til start. Der var 3 kørere, der var klart hurtigere end de andre. Johnny Andersen og Jan Larsen, begge med mange løb bag sig. De fik god modstand af Chris Nielsen. Det var de 3 der kæmpede om sejren. Johnny var langt bag ud i flere finaler, men havde så god fart i bilen, at han hver gang kunne køre sig helt i front. Han vandt foran Chris på 2.pladsen og Jan Larsen kom ind på 3 .pladsen.

Trods det lave deltager antal kom klassen godt fra start med masser af godt ræs i front og ned gennem feltet.

I superstock(13,5 turns LRP motor) var Steven M. Olsen og Niklas Engholm i en klasse for sig selv. De havde 3 super spændende finaler, hvor afstanden mellem kun var 1 meter eller mindre mellem sig. Tæt og fair ræs.

Niklas kunne tage samlet sejr foran Steven. Ole Villumsen kom ind på 3.pladsen.

I modified var der kun 4 kørere. Frederik Hovgaard kørte rigtig stærkt og vandt alle 3 indledende runder og alle 3 finaler. Han havde hurtigste omgang på 15,755. Mike Hansen kom ind på 2.pladsen og Michal Hovgaard tog 3.pladsen.

Næste løb er i Vejle d. 4/6, se mere påwww.drcmu.dk, hvor du også finder resultat.

 

Related posts