Marc Rheinard forlader TAMIYA.

Han startede som 8 årig. Skrev kontakt med TAMIYA i 2005. Havde kørt med med deres biler fra hans start. Han har vundet en hav af mesterskaber for Tamiya. Men nu er det slut – efter 22 år med deres biler(touringcar). Han har kørt andre mærker i andre klasser. Han er set med Yokomo biler i Offroad 1/10. Måske er han på vej til dette firma også med touringcar. Ingen ved noget endnu. Men måske kan du være med med til hans debut med et nyt mærke. Han står på listen til DHI CUP 2017 i modified klassen.

Som altid vil rcproracing være i hallen og lave reportage(der er dog lige et par sponsorer aftaler, der skal falde på plads). REDRC.net kommer og laver reportage på engelsk, og laver video af finalerne.

DHI køres i Jan. 2017 i Odense. Løbet har været udsolgt i lang tid, dog kan folk springe fra helt op til løbet. Så kik ind forbi myrcm.ch og se om der er pladser, eller hvor lang ventelisten er. Hvis du vil se løbet gratis, og har et par timer i overskud, så kan ORCM sikkert bruge din hjælp. Kik på www.odense-rc.dk og find kontakt personen.

Husk du kan finde reportager fra tidligere år her på siden – under menu.

 Den første vinder i stock, som det hed i 2001.

Related posts