Nürnberg – spielwarenmesse 2016.

fælgeDer var ikke de helt store nyheder på messen indenfor det område, som racerc.dk beskæftiger sig med. Der var flere 1/10 biler, så har været vist på nettet, men som nu var til rådighed for en nærmere undersøgelse. HPI havde deres nye 2WD buggy med på standen.

TeamC/ABSIMA kunne præsentere fælge til 1/10 buggy i flere farver(12 mm hex). Prisen har været for høj på deres fælge, men nu skulle de blive billigere. 

Gens havde præmiere på deres nye layout til deres batterier. Nyt batteri i serien var en lowprofil short LiPo batteri til især 2WD buggy biler. De lovede at deres batterier med gammel layout ville blive billigere. 

gens

HobbyWing havde en ny speedo med til 1/10 buggy og touringcar. 

Messen har engang været stor med rc udstillere, men de senere år har der været lidt færre udstillere for hver år og det er desværre en trend, der ser ud til at fortsætte. Corally var tilbage som “navn” efter nogle meget stille år. Der er nye ejere bag.

 

fortsættes…..

 

 

 

Related posts