Følg bygningen af TEAMC TC 2015 "carpet".

Tyske Absima har sendt den nyeste TEAMC touringcar – TA10 ”carpet” til redaktøren. Nu ligger kassen på bordet, klar til at blive samlet.

Ikke nok med det de har også sendt deres motorsystem Revence(ESC) med en 13,5 turns motor. En low profil servo – Combat serie. Et LiPo 5400 90C.

Du kan følge bygningen af bilen her på siden over den næste uges tid. Bilen kommer til start ved DRCMU 2 i Vejle.

I Danmark er det RCKONGEN.dk, der sælger Absima/TEAMC biler og dele. 

klistermærker

Først trin af bilen er bygget.

manul

En hurtig gennemgang af manuallen viser, at gearkassen er det første, der skal samles. Der er geardiff. I rear og spool i front. I geardiffet er det plastik gear. Det kommer olie med, 5000 #.

Skiverne til de store tandhjul i diffet var ikke 100 % lige, så jeg skulle pudse lidt på dem, for at få gearet til at køre perfekt.

gear1

 

Der er ikke så mange ændringer på den nye bil i forhold til den tidligere model, som blev bygget i Feb. 2014.

frontmount

Bunden er af aluminium på 2 mm. Der er også ny topplade på 1,6 mm – lavet af kulfiber.

gear

Der er også kommet nye dæmpere i kittet.

Alle dele er pænt samlet i poser for hver bygge afsnit. Der er en del små poser, hvor skruer ligger. En fin detalje, man sidder ikke lige pludselig med et hav af skruer på bordet. I pose B ligger motormount og gearmount. Disse dele monteret på bunden med 6 mm skruer.

pullyspur

Der en mulighed for at ændre rulle center ved hjælp af plastik indsatse i front/rear mount. Jeg valgte standard efter byggeledningen. Transmissionen gik lidt trægt, men det skal ved bare køre lidt til. Der var hellere ikke topplade på endnu. 

motorspur

 

Fortsættes……

Related posts